LACHSESSIE | LACHWORKSHOP | LACHYOGA |
 
Vitaya bal jpg.jpg

 

Mary-Roos is trainer/coach in persoonlijke groei in haar bedrijf Inner Wellness (www.innerwellness.be). Zij inspireert mensen om het beste uit zichzelf te halen door mensen te coachen en te trainen in softskills zowel binnen de bedrijfssfeer als in open aanbod.

In 2005 ontdekte Mary-Roos 'lachyoga', waarop ze zich prompt inschreef bij de Indische arts 'Dr. Madan Kataria' voor een training tot lachcoach.

Daarnaast deed zij nog veel bijscholingen zoals theaterworkshops, improvisatieworkshops, Hopla methode en diverse andere trainingen die haar inspireerden om de unieke formule van haar lachworkshops te ontwikkelen die zowel door de strak-in-het-pak zakenman als de fijngevoelige verpleegster of simpelweg door een groepje vrijgezellen erg geapprecieerd wordt.

Sinds 2005 organiseert Mary-Roos lachworkshops in binnen- als buitenland, waarbij ze vooral de focus legt op de bedrijfswereld en de non-profit sector.

Sindsdien mochten duizenden mensen en honderden bedrijven en organisaties deze unieke activiteit beleven en iedereen is unaniem positief. Lees hier onze uitgebreide referentielijst van tevreden klanten en enkele getuigenissen van organisatoren en deelnemers.

Mary-Roos: “Het is heerlijk om mensen te zien lachen en genieten. Genieten is een belangrijk aspect van ons algemeen welzijn en draagt bij tot een positieve sfeer in ons privé  alsook ons professioneel leven.”

 

Download hier het CV van Mary-Roos Nijs

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png