LACHSESSIE | LACHWORKSHOP | LACHYOGA |
 
lachendezakenmensen.jpg

OP DE WERKVLOER

 

Volle agenda's, deadlines, prestatiedruk, spanningen onder werknemers en de dagelijkse beslommeringen kunnen vaak een bron van stress en vermoeidheid zijn!

Talrijke onderzoeksresultaten hebben aangetoond dat langdurige stress, de rechtstreekse of onrechtstreekse oorzaak is van veel aandoeningen, zoals hoge bloeddruk, CVS, hyperventilatie, hartkwalen, maagklachten, depressie, burn-out, slapeloosheid, neurologische problemen, ...

Het regelmatig implementeren van lachsessies in bedrijven zorgt voor een daling van het ziekteverzuim.

Lachen zorgt ervoor dat de werknemers zich beter in hun vel voelen waardoor de contacten met collega's en klanten gemotiveerder en vriendelijker verlopen. Er is aangetoond dat gemotiveerde en vriendelijke verkopers/verkoopsters potentiële klanten eerder kunnen aanzetten tot aankoop van hun producten of diensten. Dit resulteert dus ook in hogere verkoopcijfers.

Lachworkshops helpen om in korte tijd te ontspannen, een positieve houding onder de werknemers te ontwikkelen, het zelfvertrouwen te verbeteren, de teamgeest te bevorderen, de creativiteit te verhogen en het algemene welzijn van jong en oud te verhogen....

Lachsessies zijn een snel en efficiënt middel om stress te verminderen. De sessies zijn kort, geven snel resultaat en brengen werknemers dichter bij elkaar.

Onze referentielijst kunt u hier nalezen: Referenties

Lees ook enkele reacties van deelnemers van diverse bedrijven: Getuigenissen

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240.png